maanantai 6. elokuuta 2012

Lauantaina käytiin Korkeasaaressa.Kuten otsikko jo kertookin, niin lauantai päivä oli omistettu vierailulle Korkeasaareen. Lähdimme matkaan puolilta päivin eväinämme pussillinen huippuhyviä voirinkeleitä(salainen paheeni) ja valikoima vauhtihirmu pillimehuja. Ajomatka Lahdesta Helsinkiin oli varsin uuvuttava lämpimän sään takia, matkan varrelta kävimme nappaamassa mukaan vielä uuden objektiivin Mörön kameraan, lopulta selvisimme kumminkin perille hengissä ja sulamatta.

Korkeasaareen päästyämme olo kuitenkin helpottui, meren läheisyys vilvoittaa mukavasti lämpimänkin päivän  suoden ihanan tuulenvireen, siksi en viitsikään valittaa siitä, että hiukseni olivat sekaisin noin kahden minuutin kuluttua saapumisesta.


Tunturipöllö oli kovin valpas vahtiessaan ettei jälkikasvulle tapahdu mitään pahaa, poikasensa hän oli piilottanut varjoon puun alle, poikasesta ei saanut oikein kuvaakaan suojavärin ja varjon takia. Tikru osasi ottaa hyvinkin rennosti, tämä kaveri kölli koko päivän varsin tyytyväisenä ketarat ojossa!

 Kun maha on täynnä piffiä, voi hiukan poseeratakin.


 Lentokone häiritsi leijonien päivätorkkuja.


Rakas serkkuni, laiskiainen.


Loppuun päivän asukuva.

Päivä oli oikein mukava, vaikkakin ensi kerralla muistan ottaa enemmän evästä, kolme voirinkeliä(vaikka olisivatkin huippuhyviä) ja mehujää eivät ehkä korvaa sekä aamiaista, että lounasta kovin tehokkaasti. Illalla olin kyllä aivan rättipoikkiväsynyt ja jalat huusivat armahdusta.

Lilian kiittää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti