lauantai 6. lokakuuta 2012

Kuulumisia


Heipä vaan hei.

Blogi on ehtinyt hiljentymään taas toviksi osaksi laiskuuttani osaksi stressitason noususta johtuen. Kuten aiemmin olen maininnut niin minun on tarkoitus tehdä opinnäytetyö tänä syksynä ja näin ollen valmistua jouluksi. Nyt opinnäytetyö alkaa todella tulla päälle jakso vaihtui torstaina opinnäytetyöjaksoon nimittäin. Aikataulu kertoo, että ensi keskiviikkona pitäisi palauttaa työn tekniset piirrustukset ja näin ollen lyödä lukkoon suunnitelmat lopullisesti ja alkaa valmistamaan työtä niin kuin oikeasti. Ei oikein vielä ole sulautunut todellisuuteeni tämä ja torstai ja eilinen menivätkin unenomaisessa horroksessa jatkuen edelleen. Pelkään milloin tämä horros muuttuu painajaiseksi, jonka huomaankin olevan todellisuus.

Ja niin opinnäytetyö, mitä sitten, eihän se ole kuin yksi työ muiden joukossa jolla osoitat sen mitä jo osaat. Niin järkevä puoli minussa toki allekirjoittaa tämän. Se vähän vähemmän järkevä käskee suunnilleen noutaa kuun taivaalta opinäytteeseen sisällytettäväksi. Tiedän jo varsin tarkasti mitä olen tekmässä ja suunnitelmani on tosiaan teknisiä piirrustuksia vaille valmis. Vuoroin mietin onko työni tosissaan riittävä ja vuoroin ehdinkö todella tekemään sen, koska pelkkä konkreettinen työ ei kuitenkaan riitä, lisäksi siitä pitäisi kasata myös kirjallinen osuus kuvineen kaikkineen ja sitten tietysti vielä on seminaari jossa työ pitää esitellä.

Voiko opinnäytetyön tekoon olla valmis? En tiedä, mutta ainakaan minusta ei tunnu siltä, että kykenisin tähän. Vaihtoehtoa ei kai ole, ja ympärilläni olevan ihmiset osaavat toki olla kannustavia ja viimeisimmät työt joita olen itse ollut häntä koipien välissä vienyt opettajalle arvioitavaksi ovat saaneet osakseen erittäin hyväksyvää palautetta, mutta kun.. Tuntuu ettei "yli kaupallisen laadun" riitä, tahdon tehdä täydellistä, ja siihen on vielä aivan liian pitkä matka!

Nyt olen taas avautunut tarpeeksi ja minulla oli varmasti teille jotakin muutakin asiaa, jonka unohdin jo. Joten palailen varmaan myöhemmin. Asukuvia ei ole hetkeen tullut otettua, koska pukeudun tätä nykyä lähes päivittäin lolitaan ja koululolitani on hyvin yksinkertaista ja koostuu lähinnä samoista vaatteista, jotka olen uskaltanut altistaa mahdollisille tapaturmille.

Tänään lähden kumminkin Mörköni kanssa nauttimaan baletista kansallisoopperaan, jossa  pyörii Le Corsaire - Merirosvo. Merirosvoja ja balettia yhdistettynä, en malta odottaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti